Fleshjack mallien aukkovaihtoehdot

Fleshjack – seksilelu homomiehelle

Fleshjack on Fleshlight-tuotesarja homomiehille. Mallisto sisältää realistisia tekopeppuja ja -suita. Fleshjack tuotteet on valmistettu samasta patentoidusta Super Skin materiaalista kuin Fleshlight. Fleshjack koostuu kahdesta osasta. Kotelo on huomaamattomasti muotoiltu näyttämään taskulampulta. Kotelon sisältä löytyvä insertti on Fleshjackin ”pantava osa” ja sen aukon sisäpinta on kuvioitu antamaan käyttäjälle realistinen panokokemus. Fleshlight mallisto on markkinoiden myydyin, realistisin ja monipuolisin gay-miesten seksilelusarja.

Fleshjack insertit

Kaikki Fleshlight-insertit on mahdollista ostaa myös Fleshjack versiona Alien-mallia ja FL Girls -sarjaa lukuunottamatta. Täällä voit tutustua insertteihin tarkemmin.

Tämän lisäksi Fleshjack-sarjaan on suunniteltu jo kymmenkunta täysin uniikkia inserttiä joita ei Fleshlight-versiona ole saatavana. Erikoisin näistä on Sword (suom. miekka) joka on ensimmäinen pehmeällä kotelolla varustettu Fleshlight. Sword-tekstuuri on uniikki eikä sitä voi ostaa muiden tuotteiden yhteydessä tai erikseen.

Jack’s Sex in a Can on limutölkkiä muistuttavassa kotelossa myytävä edullisempi Fleshjack-sarja. Suurin osa inserteistä on samoja kuin Fleshlight SIAC-sarjassa.

Fleshjack Boys on Fleshlight Girls sarjaa vastaava mallisto miehiltä miehille. Näiden mallien anukset ja huulet on kopioitu kipsivaloksella suoraan oikeiden pornotähtien kehoista. Fleshjack Boys insertit ovat: Bliss (Brent Corrigan), Charmer (Kevin Warhol), Delight (Dolph Lambert), Ecstasy (Brent Everett), Paradise (Jean-Daniel Chagall), Scorpio (Pierre Fitch) ja Vigor (Kris Evans).

Voit tutustua insertteihin ja niiden tekstuureihin tarkemmin seuraamalla linkkejä tai Fleshjack alavalikosta.

Fleshjack hinta ja ostopaikat

Fleshjack mallien hinta liikkuu suurinpiirtein samoissa luvuissa kuin Fleshlight-sarjan. Sword ja Sex in a Can mallit ovat huokeimpia ja niiden hinnat lähtevät n. 40 eurosta ylöspäin.

Kalleimpien mallien hinnat liikkuvat 60 ja 80 euron välimaastossa riippuen ostopaikasta. Selkeästi paras valikoima ja edullisimmat hinnat löydät virallisesta Fleshjack nettikaupasta (Fleshjack International). Toimitus huomaamattomasti Suomeen n. viikossa ja maksaa voi Electron tai luottokortilla.

Suomen paras Fleshjack valikoima löytyy Huippukiva seksikaupasta. Huomaa kuitenkin että esimerkiksi Fleshjack Boys sarjaa ei Suomesta saa ollenkaan.

Muutama malli löytyy myös suomalaisista Kaalimato ja Lempilelu nettikaupoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *