Runkkaus Fleshlightin kanssa

Fleshlightin käytölle ei ole juurikaan rajoituksia. Voit käyttää sitä yksin tai parnerisi kanssa. Sitä voi operoida käsin tai asettaa esimerkiksi tyynyjen väliin, patjojen väliin tai muuhun kiinteään telineeseen hands-free kokemusta varten. Valitsit sitten minkä tahansa Fleshlight-mallin niin runkkaaminen tapahtuu samalla tavalla. Voit seurata alla olevaa ohjetta.

Fleshlight esileikki

Kuten oikea nainenkin, Fleshlight vaatii hieman lämmittelyä täydellisen nautinnon saamiseksi. Jos haluat mahdollisimman realistisen kokemuksen ja maltat odottaa hetken niin käyttö kannattaa aloittaa lämmittämällä inserttiä kuumassa vedessä. Poista sisäosa kotelosta, upota se kuumaan veteen ja odota 15-30 minuuttia. Hanasta kuumimmalla asetuksella tuleva vesi riittää. Voit halutessasi toistaa operaation jos vesi pääsee viilenemään liikaa. Älä käytä kiehuvaa vettä äläkä missään nimessä kuumennä Fleshlaittiasi mikrossa tai uunissa.

Jos et halua kastella inserttiä niin voit käyttää lämmittämiseen myös Fleshwarmer nimistä tuotetta. 35 euron hintainen sähkökäyttöinen lämmitin ei kuitenkaan ole virallinen Fleshlight-tuote.

Kun Fleshlight on sopivan lämpöinen niin ravistele ylimääräinen vesi pois ja aseta insertti takaisin koteloon. Kannattaa kokeilla vielä sormella ettei se ole liian kuuma.

Teinityttöä vai MILFfiä?

Fleshlight kotelon pienempi korkki toimii imuvoiman säätelijänä. Ruuvaa korkkia auki niin imuvoima laskee. Teinipimpsaa saat ruuvaamalla korkin kokonaan kiinni. Säädä imuvoimaa kunnes löydät itsellesi sopivan asetuksen.

vinkki: Teippaa korkin sauma umpeen maalarinteipilla niin imuvoima vastaa kovakouraista suihinottoa tai kuivaa peppupanoa.

…ja itse asiaan

Suomalainen Be Happy liukuvoide soveltuu mainiosti käytettäväksi Fleshlightin kanssa Valitettavasti naisen mehuja Fleshlight ei osaa yksinään tuottaa joten tässä kohtaa pitää turvautua keinotekoiseen tavaraan. Lisää avokätinen määrä vesipohjaista liukastetta (water based) insertin huulille ja sisälle sekä halutessasi penikseesi. Voit kokeilla myös lämmittää liukastetta. Huomaa että öljy- tai silikonipohjainen liukaste saattaa vahingoittaa pitkässä käytössä insertin valmistusmateriaalia. Esimerkiksi suomalainen Be Happy liukuvoide soveltuu erinomaisesti käytettäväksi Fleshlightin kanssa. Jos ostat Fleshlaittisi edullisesti Fleshlight.comista voit lisätä tilaukseesi valmistajan suosittelemia liukuvoiteita. Jos et halua sotkua niin voit käyttää myös kondomia mutta se ei tietenkään ole pakollista. Nyt Fleshlight naisesi on toimintavalmis ja kiimainen. Käy kimppuun!

vinkki #2: Lähetyssaarnaaja asentoa varten aseta Fleshlightin kapeä pää kengän sisään ja peitä se aukkoa lukuunottamatta tyynyllä. Ota lähetyssaarnaaja-asento ja nojaa käsilläsi tyynyn päällä jolloin se pitää kengän paikoillaan.

vinkki #3: Kokeile käyttää Fleshlightiä myös ilman sen koteloa. Tällöin saat paremman tuntuman ja voit mennä sisään myös ”väärästä päästä”. Joissain malleissa on maukkaat tekstuurit myös insertin toisessa päässä.

vinkki #4: Vesipohjainen liukuvoide kestää pidempään kun suihkautat penikseesi pienen määrän vettä session aikana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *