Fleshlight tekovaginan tunnusMikä on paras Fleshlight insertti?

Erilaisia Fleshlight-malleja ja -inserttejä on kehitelty jo useita kymmeniä. Parhaan valinta pelkkien kuvien ja myyntipuheiden perusteella voi olla vaikeaa. Tämän oppaan avulla saat käsityksen mitkä insertit on yleisesti sanottu olevan parhaimman ja realistisimman tuntuisia. Jos haluat ostaa vain yhden ainoan mallin niin valinta tulee olemaan erittäin vaikeaa oppaan avullakin. Suurin osa päätyy heti tai viimeistään tuotetta kokeiltuaan hankkimaan useamman erilaisen.

Fleshlight keinopillut saattavat näyttää ensialkuun varsin samanlaisilta ja varsinainen ero onkin inserttien sisäpinnan kuvioinnista. Erilaisilla kuvioinneilla saadaan aikaan täysin erilainen tunne tuotetta käyttäessä. Suurin osa malleista pyrkii realistisiin tuntemuksiin mutta nykyään tarjolla myös mitä mielikuvituksellisimpia malleja. Peniksen työntyessä erilaisten kohoumien, mutkien, nyppylöiden ja jopa pyörteiden läpi erot tulevat viimeistään selväksi.

Original Fleshlight ja perusmallit

Alkuperäinen sileäpintainen Fleshlight malliAivan alkuperäinen eli Original-insertti on sisäpinnaltaan täysin sileä eikä se juurikaan muistuta oikeaa tavaraa. Malli on jopa valittu kaikkein huonoimmaksi insertiksi monissa arvosteluissa. Tätä en suosittelisi hankkimaan. Super Tight ja Ultra Tight ovat samanlaisella sileällä sisäpinnalla varustettuja malleja mutta rakenne on hieman tiukempi. Nämä eivät tunnu kovinkaan realistiselta ja kitka saattaa aiheuttaa veitikalle jopa epämiellyttäviä tuntemuksia.

Alkuperäisestä sarjasta löytyy kyllä pari helmeä. Wonder Wave on edelleen yksi suosituimmista malleista ja saa edelleen kehuja realistisesta tuntumastaan. Tämä on varma perusmalli josta on hyvä lähteä tutustumaan flessareihin. Wonder Waven tuunattu versio eli Super Ribbed on periaatteessa sama asia mutta kuviointi on pienempää ja tiheämpää. Useimpien mielestä ei lähellekään esikuvansa veroinen tuntumaltaan. Toinen kehuttu perusmalli on Vortex jonka sisällä on pyörremäinen kuviointi. Kolmas harkitsemisen arvoinen perusmalli on Speed Bump jonka sisäpintä muodostuu lähekkäin asetelluista kumpareista. Speed Bumpista on kuitenkin kehitelty jo parempia versioita, katso esimerkiksi STU ja Nipple Alley.

Kokemuksia Fleshlight Girls malleista

Lotus, Forbidden ja Swallow insertitFleshlight Girls (FLG) pimpsat ovat malliston lippulaivoja. Nämä oikeiden pornonäyttelijöiden kehoista kopioidut tekopillut ovat erittäin realistisen näköisiä ja tuntuisia. Ainoastaan itse tyttö puuttuu. Kopiot on valmistettu tekemällä kipsivalos kyseessä olevan näyttelijän ”tavarasta”. Virallisen Fleshlight jälleenmyyjän nettikaupassa on jopa videoita valoksien tekemisestä. Useimmista tytöistä on mallinnettu kaikki paineiden purkamiseen soveltuvat aukot eli suu, perse ja pillu. Lisäksi inserttien sisäpinta on suunniteltu muistuttamaan mahdollisimman tarkasti meneillä olevaa operaatiota eli suuseksiä, pers- tai pillupanoa. Tämäkään ei suunnittelijoille riittänyt vaan he kehittivät joka tytölle vielä oman erikoisinsertin jota ei muiden mallien kanssa myydä. Tästä projektista syntyi myös tähän asti parhaimmat insertit.

Fleshlight Girls perusinsertit ovat Lotus (vagina), Forbidden (anaali) ja Swallow (suu). Näitä kolmea inserttiä voi ostaa kaikkien FLG tyttöjen näköisversiona. Lotus sai paljon kehuja tuntumastaan siihen asti kunnes julkaistiin Lotus Garden (Katsuni näyttelijän erikoisversio) insertti. Jälkimmäisen on sanottu olevan selvästi intensiivisempi mutta alkuperäiselläkin saa hyvät kyydit. Forbidden ja Swallow ovat edelleen realistisimmat perse- ja suu-insertit. Jos siis nämä reiät kiinnostavat niin kumpikin on varma valinta ja kaupanpäälle voit valita haluamasi tytön näköisversion.

Eri tytöille eksklusiiviset insertit ovat Dragon (Asa Akira), Barracuda (Lisa Ann), Torrid (Tori Black), Bump’n’Grind (Misty Stone), Maze (Jenna Haze), Destroya (Stoya), Nipple Alley (Riley Steele), Gauntlet (Jesse Jane), Love Humps (Teagan Presley), Twista (Tera Patrick), Lotus Garden (Katsuni), .69 Caliber (Eva Angelina), Rattler (Raven Riley) ja Herts (Lia19).

Koko joukon suosituin on ehkä Tera Patrickin Twista jossa on kuvailtu yhdistyvän suosittujen Wonder Waven ja Vortexin parhaat puolet. Varsin mielenkiintoisen ulkonäön omaavan Katsunin Lotus Garden on kuin alkuperäinen Lotus insertti mutta kerrottuna kahdella. Gauntlet ja Destroya ovat tuntumaltaan hyvin samankaltaisia mutta jompikumpi on ehdottomasti hankkimisen arvoinen. Nipple Alley on kuin paranneltu versio kehutusta Speed Bump insertistä mutta muistuttaa paljon STU inserttiä. Nämä viisi erottuvat jokseenkin joukosta mutta muutkin mallit ovat saaneet paljon kehuja.

Stamina Training Unit (STU)

Pitkäkestoisen seksin harjoittamiseen tarkoitettu STU inserttiPitkäkestoisemman yhdynnän harjoitteluun suunniteltu Stamina Training Unit tarjoaa todella intensiiviset kyydit ja joudut todella hillitsemään itsesi jos aiot nauttia kyydistä pidempään. Insertin sisäpinta on täynnä pientä nyppylää eikä sileää pintää ole tarjolla ollenkaan. Insertti siis stimuloi penistä koko matkalla, koko ajan ja todella väsymättä. Harjoittelemalla tämän insertin avulla olet seuraavan kerran oikeaa tavaraa saadessasi todellinen supermies ja pystyt tyydyttämään naistasi lähes loputtomiin. STU:n on usein sanottu olevan se kaikkein paras insertti eikä tätä voi jättää kokeilematta.

Sex in a Can Fleshlight kokemuksia

Sex in a Can sarjan inserteissä on suuremmista malleista tutut kuvioinnit mutta koko paketti on hieman pienemmässä koossa kuin täysikokoiset Fleshlightit. Myös kanava insertin sisällä on huomattavasti tiukempi kuin normaalimalleissa. Suurin ero muihin malleihin on kotelo joka muistuttaa erehdyttävästi juomatölkkiä. Vaikka tiukempi saattaa ensin kuulostaa paremmalta niin en ole kovinkaan paljoa kehuja näistä malleista nähnyt.

Muukalaisen lapäätä muistuttava Fleshlight Alien inserttiMuiden inserttien arvostelu

Fleshlight Ice:n tärkein ominaisuus on sen läpinäkysyys. Voit siis nähdä mitä veitikkasi römpsän sisällä touhuaa. Itse insertin pelialusta ei ole juurikaan suuria tunteita herättänyt suuntaan eikä toiseen.

Fleshlight Alien insertti on taatusti joukon omaperäisin. Avaruusolennon pillua muistuttava, Avatar-elokuvan hengessä luotu Fleshlight on yllättäen kerännyt paljon kehuja tuntumastaan. Ulkonäöstä saattaa joillekin kuitenkin tulla takapakkia.

Succu Dry on vampyyrin suulla varustettu insertti ja sisäpinnan tekstuuri on nimeltään ”The Fang” eli Torahammas. Yllättäen myös tämä malli on saanut paljon kehuja tuntumastaan. Ulkonäkö onkin sitten käyttäjästä riippuen täydellinen tunron tai turnoff.

Paras Fleshlight – Top 10

Tässä kymmenen parasta Fleshlight teko pimppi inserttiä niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin käyttäjälle. Näihin et varmasti tule pettymään

 1. Suosittu Destroya (Stoya) Fleshlight inserttiStamina Training Unit
 2. Wonder Wave
 3. Destroya (Stoya)
 4. Twista (Tera Patrick)
 5. Swallow
 6. Lotus Garden (Katsuni)
 7. Nipple Alley (Riley Steele)
 8. Forbidden
 9. Alien
 10. Vortex

Top 5 huonointa inserttiä

Pysy erossa näistä eli viisi huonoimmaksi äänestettyä inserttiä:

 1. Original
 2. Super Tight
 3. Ultra Tight
 4. .69 Caliber
 5. Super Ribbed

*listat on muodostettu useiden englanninkielisten foorumikeskusteluiden, arvostelujen ja äänestysten perusteella. kokemukset ovat kuitenkin yksilöllisiä riipuen mm. peniksen koosta ja käyttötavasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *