Kumiukkohttp://www.kumiukko.fi/SurkeaHuonoKeskivertoHyväTäydellinen (10 ääntä)
Ladataan...

Pieniä kondomeja Kumiukko verkkokaupasta

Kondomeja kaikenkokoisille Kumiukosta

Kumiukko on kotimainen verkkokauppa joka on keskittynyt myymään laadukkaita ja edullisia kondomeja netissä. Hintavertailussa ja tuotevalikoimassa Kumiukko häviää kuitenkin Kondomishopille. Kumiukon myymät kondomit valmistetaan Malesiassa johon suurin osa tuotannosta keskittyy raaka-aineen hyvän saatavuuden johdosta. Kaikki kondomit ovat laboratoriotestattuja sekä hyväksyttyjä ja näinollen CE-merkittyjä. Peruskondomien, makukondomien, lajitelmien ja tyylikkäiden design-kondomien lisäksi kaupassa on myynnissä myös potenssivalmisteita ja liukuvoiteita. Valikoimasta löytyy myös erityisen isoja ja pieniä kondomeja. Kondomien jo valmiiksi edullisen hinnan lisäksi Kumiukko tarjoaa aina lähetyskulut kaupan päälle. Maksat siis vain sen hinnan minkä nettisivulla näet. Ostoksesi postitetaan tilausta seuraavana päivänä ja ovat perillä jopa kahdessa arkipäivässä. Tilauksen voi maksaa verkopankista, laskulla ja jopa osamaksulla. 

Kumiukon valikoima

  • Perus-, väri-, maku-, pimeässä hohtavat-, viilentävät ja design-kondomit
  • Isoja ja pieniä kondomeja jos EU-standardikoko ei miellytä
  • Full Contact potenssivalmisteet
  • Viva Lube liukuvoiteet

Myytävät tuotemerkit mm. Viva, G-Spot, Pasante ja Full Contact

Toimitus- ja maksutavat

Toimitus tapahtuu postin välityksellä. Maksettu lähetys lähetetään seuraavana arkipäivänä ja se on perillä muutamassa päivässä. Toimituskuluja ei hintoihin lisätä erikseen eli toimitus ja käsittelykulut ovat ilmaiset. Ostokset voit maksaa kätevästi verkkopankista tai halutessasi myös laskulla tai osamaksulla.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiOsoiteAukioloajat
+358 45 6500 645myynti@kumiukko.fiSafe Play Finland Oy
Vattuniemenkatu 15
Helsinki
00210

Onko sinulla kokemuksia Kumiukko.fi nettikaupasta? Kerro omat laatu, valikoima, hinta, toimitusaika ja asiakaspalvelu -mielipiteesi alla olevaan kommenttikenttään tai arvioi kokonaisuus kertomalla arvosanasi sivun ylälaidassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *