Pimp my tekopimpero

Vaikka Fleshlight on jo sellaisenaan maailman paras tekopimpero niin sille on kehitetty myös muutama lisävaruste. Alta voit lukaista tällä hetkellä myynnissä olevien lisävarusteiden esittelyn.

Fleshwarmer -lämmitin

Fleshwarmerin avulla lämmität Fleshlight tekopimperonFleshlightin lämmittäminen on kokemuksen harmittavin vaihe. Tekisi mieli jo tuikata keppiä pesään mutta täydellisen kokemuksen saaminen edellyttää insertin lämmitystä. Perinteinen keino on upottaa insertti kuumaan veteen useiksi minuuteiksi ennen käyttöä. Nyt tälle on kehitelty vaihtoehto – Fleshwarmer. Tämä verkkovirtakäyttöinen seksilelujen lämmitin soveltuu erinomaisesti mm. Fleshlight insertin lämmittämiseen. Sillä voi toki lämmitellä myös muita miesten tai naisten seksileluja. Fleshwarmer ei nimestään huolimatta ole virallinen Fleshlight-tuote.

Fleshwarmer maksaa 34,35€ ja voit tilata sen ilman toimituskuluja ilmaistuotteen kera Huippukiva-nettikaupasta.

Priceless Sex Machine -panokone

Tämän lisälaitteen avulla muutat Fleshlaittisi panokoneeksiTämän laitteen avulla saat todellisen hands-free runkkauskokemuksen. Priceless Sex Machine panokone kiinnitetään ruuvinvääntimeen ja tämän jälkeen siihen liitetään joko Fleshlight pimpero tai dildo. Laite soveltuu siis niin naisten kuin miestenkin leikkeihin. Panokone saa seksilelusi liikkumaan edestakaisin samalla pyörien. Ruuvinväännin ei kuulu pakkaukseen ja hinta on melko suolainen 179,90 euroa.

Panokonetta myy Huippukiva nettikauppa.

Mini Vibrating Bullet

Fleshlight tekopimperoissa ei vakiona tule mukana minkäänlaista värinätoimintoa. Eihän oikeakaan vagina tärise – on valmistajan kommentti. Suurin osa Flesaria kokeilleista yhtyy tähän toteamukseen, Fleshlight tuntuu parhaalta ”luonnollisena”. Värinätoiminto ei siis tuo mitään mullistavaa parannusta. Jos kuitenkin haluat kokeilla värinää niin huvista ei montaa euroa tarvitse pulittaa.

Bullet lanseerattiin samaan aikaan Vibro-nimisen Fleshlight mallin kanssa. Vibrossa on sisällä uudenlainen insertti (Touch) jonka voi ostaa pelkästään tämän mallin yhteydessä. Vibron mukana toimitetaan myös kolme Bullet-värinämoottoria paristoineen. Moottorit asetetaan Fleshlightin sisälle kotelon ja insertin väliin. Osassa nettikaupoista Bullet-moottoreita voi ostaa myös erikseen mutta muissa kuin Vibro-mallin Touch insertissä ei ole valmiita asennuspaikkoja luodeille.

Vibroa myyvät kaikki esittelemämme Fleshlight-nettikaupat.

Renewing Powder

Fleshlight renewing powder ei varsinaisesti ole lisälaite vaan enemmänkin ylläpitoon tarkoitetty tuote. Renewing Powder pulverin avulla pidät Fleshlight tekopimperosi Super Skin ”ihon” pehmeänä ja sileänä. Sellaisena kuin se ensimmäisellä käyttökerralla tuntuu. Pääset siis eroon tahmeasta tunteesta joka pestyyn inserttiin jää. Insertti on tehtaalla käsitelty juuri tällä samaisella jauheella. Pulveria ripotellaan kauttaaltaan koko inserttiin jonka jälkeen ylimääräiset ravistellaan pois. Yksinkertaista siis.

Tarkista hinta Fleshlight ostopaikoista.

Oletko käyttänyt joitain näistä tuotteista? Kerro muillekin kokemuksestasi alla olevaan kommenttikenttään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *