Fleshlight sanasto

Flesari / Flessari / Flesu / Lihalamppu
Nämä kaikki ovat lempinimiä rakkaalle Fleshlight-keinovaginalle eli tarkoittavat samaa asiaa.

Insertti (insert)
Insertti on taskulampulta näyttävän Fleshlight-kotelon sisällä oleva osa. Oikealta iholta ja lihalta tuntuva sekä realistiselta vaginalta, pepulta tai suulta näyttävä osa on valmistettu patentoidusta Real Feel Super Skin materiaalista. Sivustollamme on esitelty kaikki Fleshlight insertit.

SIAC (Sex in a Can)
SIAC on lyhenne Sex in a Can -sarjasta. SIAC-Fleshlightit ovat ulkomitoiltaan hieman pienempiä ja aukoiltaan tiukempia kuin normaalikokoiset Flesarit ja niiden kotelo muistuttaa juomatölkkiä.

STU (Stamina Training Unit)
STU on lyhenne Stamina Trainig Unit Fleshlightista. Fleshlight STU on suunniteltu seksiaktin harjoitteluun ja pidemmän keston treenaamiseen. STU on yksi nautinnollisimmista ja intensiivisimmistä Fleshlight-inserteistä.

Tekstuuri (texture)
Kun tällä sivustolla puhutaan tekstuurista niin sillä viitataan Fleshlight-insertin ”panotunnelin” sisäpinnalla olevaan kuviointiin. Fleshlightilla runkatessa tämä kuviointi hyväilee penistäsi joka puolelta. Erilaiset innovatiiviset tekstuurit yhdessä Super Skin materiaalin ja alipaineen säätömahdollisuuden kanssa ovat ominaisuudet jotka erottavat sen muista tekopilluista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *