Bathmate penispumppu peniksen suurentamiseen

Bathmate kokemuksia

Englannissa huippulaadukkaista materiaaleista käsin kootut Bathmate (suomeksi kylpykamu) penispumput on monessa yhteydessä valittu markkinoiden tehokkaimmiksi. Niiden pitkäaikaisella käytöllä pystytään kasvattamaan peniksen kokoa niin levossa kuin erektiossakin. Mikä erottaa Bathmatet muista perinteisistä penispumpuista on se että laitteessa käytetään vettä tasaisen alipaineen aikaansaamiseksi. Tämän ansiosta laitteen käyttö on miellyttävän tuntuista, tehokasta ja helppoa.

Laite toimii siten että penis asetetaan vedellä täytetyn kammion sisään ja kumista valmistettu haitarimainen tyviosa asetetaan tiiviisti omaa kehoa vasten. Tämän jälkeen kammiosta pumpataan pois haluttu määrä vettä jonka ansiosta sisälle syntyy alipainetta. Haitarimainen osa toimii  pumppuna joten johtoja, sähköä tai muuta säätämistä ei tarvita. Alipaineen vaikutuksesta peniksen sienimäinen paisuvaiskudos täyttyy verellä jonka seurauksena penis jäykistyy. Bathmate soveltuu siis erinomaisesti ”lämmittelyyn” ennen seksiä mutta laitteen säännöllisellä käytöllä on mahdollista nähdä myös pysyviä vaikutuksia.

Laitteen nerokas rakenne minimoi epämiellyttävän puristusvoiman ja samalla maksimoi laajentavan vaikutuksen. Toisin kuin ilmalla toimivissa pumpuissa, Bathmate jakaa alipaineen tasaisesti jolloin kaikki peniksen osat laajenevat sopusuhtaisesti. Nimensä mukaisesti laitetta suositellaan käytettäväksi ammeessa mutta suihkussa käyttökin onnistuu. Peniksen suurentamisen voi ottaa vaikka osaksi jokapäiväistä aamusuihkurutiinia.

Toimiiko Bathmate sitten käytännössä? Nettikeskustelujen perusteella laite todella toimii kuten sitä mainostetaan. Parhaimmillaan se on kun penis halutaan juhlakuntoon ennen aktia tai muuta esittelytilaisuutta varten. Pidempiaikaisista tuloksista en ole ainakaan nähnyt mitään tieteellisiä kokeita mutta useita erilaisia penispumppuja kokeilleet kallistuvat lähes poikkeuksetta Bathmaten puoleen kun halutaan pysyvästi isompi penis. Alta voit lukea lisää laitteen kahdesta eri mallista.

Bathmate Hercules

Bathmate penispumppuHercules on Bathmate perusmalli ja se on tarkoitettu ns. normaalimittaisen tai hieman isomman peniksen omistaville miehille. Laitetta voi käyttää maksimissaan n. 19 senttiä pitkän ja halkaisijaltaan 5 senttiä olevan peniksen kanssa.

Hercules penispumpun kokonaispituus on 29 senttiä ja leveys keskimäärin 6 senttiä. Saatavana on neljä eri väriä: kirkas, sininen, punainen ja pinkki. Herculeksen hinta on n. 90 euroa.

Tuotetta myyvät halvalla:
Sex Shop Finland, Kaalimato ja Huippukiva

Bathmate Goliath

Bathmate Goliath penispumppuBathmate Goliath on itseasiassa valmistettu pornonäyttelijöiden toiveesta suurempikokoisille miehille. Kyllä, seksipätkissä nähdyt megaseisokit eivät läheskään aina ole ”luonnollisia”. Goliath soveltuu käytettäväksi 30% suuremman kalun kanssa kuin Hercules.

Laitetta voi käyttää maksimissaan 26 senttiä pitkän ja halkaisijaltaan 6.5 senttiä olevan peniksen kanssa. Hercules penispumpun paino on 330 grammaa, kokonaispituus 35 senttiä ja leveys 2 – 11 senttiä. Goliathin hinta on n. 190 euroa.

Tuotetta myyvät edullisesti:
Sex Shop Suomi, Kaalimato ja Huippukiva

Muista että Bathmaten käyttö on kuin treeniohjelma kuntosalilla. Älä siis odota näkeväsi pysyviä tuloksia muutaman käyttökerran jälkeen. Aloittelijan ei missään nimessä tule siirtyä heti voimakkaimpaan alipaineeseen vaan painetta tulee lisätä vähitellen joka käyttäkerralla.

Mainospuheiden perusteella lisäpituutta voi saada jopa 10 senttiä ja paksuutta n. 30%. Näihin lukuihin suhtautuisin kuitenkin varauksella. Muita saavutettavia etuja ovat: suorempi erektio (laite korjaa käyrää penistä), lisää kokoa koko penikseen tyvestä terskaan, kovempi erektio, lisää kestävyyttä ja laukaisunhallintaa. Ennen kaikkea, suurempi penis kasvattaa itseluottamustasi jolloin koko akti sujuu paremmin. Toimiiko laite sinulla riippuu myös paljolti siitä miten tiiviisti ja kauan jaksat harjoituksia tehdä.

Laitteelle on erikseen myynnissä myös puhdistus- ja säilytys-sarja sekä remmi jonka avulla suihkussa käyttö onnistuu ilman käsiä.

Bathmate esittelyvideoita

Alla olevissa videoissa esitellään tarkemmin laitteen toimintaperiaatetta, käyttöä ja hyötyjä. Videot ovat englanninkielisiä, suomi ei valitettavasti ole tekstityskielenä.

Miten Bathmate toimii -ohjevideo

 

Virallinen Bathmate mainos -ja opasvideo

Onko sinulla kokemuksia Bathmate Goliath tai Hercules penispumpuista? Kerro mielipiteesi alla olevaan kommenttikenttään. Voit vastata myös nimettömänä. Huomaa että kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Yksi kommentti

  1. Toimii. Tosin hitaasti. Harjoittelin lähes 6 vuotta, josta sain pysyväksi tulokseksi n. 4 cm pituutta ja n. 2.5 cm paksuutta (halk.). Varmasti on yksilöllisiä eroja, mutta kovin nopeita tuloksia ei saa, sillä paisuvaista ympäröivä kalvo on niin jäykkä, että sen venyminen pysyviin mittoihin todellakin kysyy aikaa ja kärsivällisyyttä. Ja lopussa kiitos seisoo. Kirjaimellisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *