Sex in a Can mallit ovat juomatölkiksi naamioituja tekopilluja

Sex in a Can Fleshlightit

Sex-in-a-Can (SIAC) -tekopillut ovat samaa taattua laatua kuin täysikokoisetkin Fleshlight-mallit. Suurin ero on niiden ulkonäössä. SIAC mallit toimitetaan oikealta juomatölkiltä näyttävässä kotelossa. Tästä juontuu myös niiden nimi eli ”seksiä tölkissä”.  Tölkeissä käytettävien inserttien valmistusmateriaali on sama ultrarealistinen Real Feel Superskin kuin täysikokoisissakin malleissa. Myös Sex in a Can inserttien tekstuurit ovat tuttuja normaalimnalleista mutta yksi erittäin tärkeä ero on.

Koska tölkkimallit ovat ulkomitoiltaan (20,3cm x 7,6cm) hieman pienempiä kuin täysikokoiset Fleshlightit on insertin panoväylääkin ”jouduttu” pienentämään. Tästä johtuen reikä tuntuu selkeästi tiukemmalta. SIAC Fleshlight on siis loistava vaihtoehto jos peniksesi on ns. normaalipituutta pienempi tai jos muuten vaan haluat rajumman Fleshlight kokemuksen.

O’Doyle’s Stout, Sukit Draft, Lady Lager ja Succu Dry

Fleshlight SIAC insertti-vaihtoehdot ovat Mini-Forbidden (peppu), Mini-Lotus (vagina), Mini-Swallow (suu) ja vampyyriaiheinen Fang. Näitä inserttejä ei voi ostaa erikseen ja ne myydään aina insertille suunnitellun tölkkikotelon kanssa. Uusin Gold-sarja sisältää kolme erilaista olut-tölkiltä näyttävää vaihtoehtoa jotka ovat O’Doyle’s Stout (Mini Forbidden), Sukit Draft (Mini Swallow) ja Lady Lager (Mini Lotus). Fang-insertille on oma vampyyriaiheinen Succu Dry-tölkki.

Täällä voit vertailla inserttejä täysikokoisiin versioihin. Kuten kuvista näkyy, silminnähtävää eroa ei ole. Käytössä eron kuitenkin huomaa selvänä kireytenä mini-versioiden hyväksi (tai haitaksi).

Sex in a Can malleja myyvät melkein kaikki esittelemämme Fleshlight ostopaikat ja hinnat lähtevät jo reilusta 40 eurosta ylöspäin. Fleshlight-International alennuskoodilla saat runkkutölkin omaksesi jo 36 eurolla!

Oletko kokeillut Fleshlight Sex In A Can malleja? Kerro mielipiteesi alla olevaan kommenttikenttään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *