Superkauppahttp://www.superkauppa.fi/SurkeaHuonoKeskivertoHyväTäydellinen (8 ääntä)
Ladataan...

Seksivälineet Superkauppa-nettikaupasta

Seksivälineet netistä

Superkauppa on Vaasalainen, teknisiä vempeleitä ja härveleitä myyvä nettikauppa mutta heidän valikoimistaan löytyy myös edullisia seksivälineitä kuten hieromasauvat, kondomit, öljyt ja liukuvoiteet. Valikoima on suppea mutta hinnat edullisia. Kannattaa toki käydä läpi kaupan muukin valikoima seksivälineitä hankkiessa. Tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää tilauksen jättöpäivästä ja tilaukset toimitetaan joko kirjeenä (2.90€), postipakettina (6.90€) tai postin kotipakettina (10.90€). Maksutapoja on useita. Voit maksaa verkkopankin kautta, lähes kaikilla maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Siistissä kunnossa ja käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tällä hetkellä kaikkiin tilauksiin saa lisättyä mukaan ilmaisen Superkauppa kondomin!

Superkaupan seksiväline valikoima

  • Kondomit – RFSU:n valikoiman parhaat kondomit
  • Hieromasauvat – Vibraattorit ja sauvat RFSU:n valikoimista
  • Öljyt ja voiteet – Vesi- ja silikonipohjaiset liukuvoiteet ja hierontaöljyt

Toimitus- ja maksutavat

Toimitus tapahtuu aina postin välityksellä ja hinnoittelu tapahtuu tavaran koon mukaan. Kirjeeseen mahtuvat tavarat toimitetaan 2.90 euron maksulla, postipaketti maksa 6.90 euroa ja kotiin toimitettava paketti 10.90 euroa. Voit maksaa lähes kaikilla mahdollisilla korteilla, verkkopankin kautta, osamaksulla (Collector tai Klarna) tai laskulla.

SEKSIVÄLINEET TARJOUSHINTAAN TÄSTÄ >>

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiVarastoAukioloajat
06-460 22880info[ät]superkauppa.fiKeltainen Superkauppa
Kauppapuistikko 20 B
65100 Vaasa

Onko sinulla kokemuksia Superkauppa nettikaupasta? Kerro omat laatu, valikoima, hinta, toimitusaika ja asiakaspalvelu -mielipiteesi alla olevaan kommenttikenttään tai arvioi kokonaisuus kertomalla arvosanasi sivun ylälaidassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *