Fleshlight kysymyksiä ja vastauksia

Tässä muutamia useimmin kysyttyjä kysymyksiä Fleshlight tekopillusta vastauksineen.

Mitä tarkoittaa Fleshlight insertti (insert)?

Insertti on Fleshlight tekopillun Real Feel Super Skin materiaalista valmistettu sisäosa. Insertin aukko näyttää ostajan valinan mukaan joko pillulta, persereiältä, suulta tai huomaamattomalta (”viiva” tai ”donitsi”). Insertin sisällä on penistä hyväilevä tekstuuri eli kuviointi.

Kuinka iso Fleshlight on?

Fleshlightin ulkomitat ovat suunilleen 26cm (pituus) ja 10cm (halkaisija). Ainut poikkeus tähän ovat Sex in a Can mallit jotka ovat hieman pienempiä (n. 20cm x 8cm).

Minkäkokoiselle penikselle Fleshlight soveltuu?

Sisäosan pehmeä materiaali mukautuu minkäkokoiselle penikselle tahansa. Suurin osa inserteistä on suunniteltu peniksen keskipituus (13-15cm) ja paksuus (10-12cm) erektiossa huomioiden. Jos mittasi poikkeaa tästä huomattavasti niin saatat haluta kokeilla myös jotain erikoistiukoista tai väljistä malleista. Fleshlight vaginan kanavan halkaisija on yleensä 10-20mm välillä.

Onko Fleshlightin sisällä vibraattori?

Fleshlight on suunniteltu simuloimaan oikeaa vaginaa niin tarkasti kuin mahdollista. Tämän takia sen mukana ei toimiteta vibraattoria. Tärinät on mahdollista lisätä erikseen myytävän Mini Vibrating Bullet vibraattorin avulla. Vibraattorit tulevat myös valmiina ”Vibro”-mallin mukana.

Mistä Fleshlight insertti on valmistettu?

Insertti on valmistettu patentoidusta Real Feel Super Skin materiaalista. Se ei sisällä lateksia, muovia tai silikonia.

Sisältääkö Fleshlight ftalaatteja?

Ftalaatteja käytetään muovin pehmentämiseen useissa erilaisissa tuotteissa. Jotkin ftalaattityypit on nykyisin luokiteltu lisääntymiskyvyn vaarantaviksi ja suuria pitoisuuksi sisältäviä tuotteita on vedetty pois markkinoilta. Ftalaatteja voi löytyä myös mm. jelly-dildoista ja muista vastaavista seksileluista.

Viralliset Fleshlight-tuotteet eivät sisällä ftalaatteja!

Kuinka kauan yhtä Fleshlight inserttiä voi käyttää?

Patentoidusta ja salaisesta materiaalista valmistettu insertti kestää oikein käytettynä ja huollettuna käytännössä eliniän.

Voiko Flesaria käyttää suihkussa?

Kyllä voi! Fleshlightia voi käyttää suihkussa tai kylvyssä. Varo kuitenkin ettei insertti joudu kosketuksiin saippuan kanssa sillä öljyjä sisältävä saippua voi vahingoittaa sitä.

Onko yksi Fleshlight kotelo yhteensopiva kaikkien inserttien kanssa?

Kyllä. Kaikki Fleshlight kotelot ja insertit ovat samankokoisia (lukuunottamatta Sex in a Can -malleja). On kuitenkin suositeltavaa että hankit aina oman kotelon jokaiselle hankkimallesi insertille. Tämä helpottaa niiden säilyttämistä huomattavasti.

Voiko Fleshlightin kanssa käyttää kondomia?

Kyllä voi, tästä ei ole mitään haittaa. Kondomin käytöllä vältyt lisäpuhdistukselta ja se voi tarjota myös erilaisen kokemuksen ”paljaana ajoon”.

Olenko liian vanha käyttämään Fleshlight keinovaginaa?

Fleshlightilla ei ole ikärajoja. Kaikenikäiset miehet vannovat sen nimeen.

Mistä voi ostaa Fleshlight Girls erikois-inserttejä?

Fleshlight Girls mallisto lanseerattiin vasta hiljattain ja uusia malleja julkaistaan edelleen. Suomen verkkokauppoihin mallit tulevat pitkällä viiveellä jos ollenkaan. Tällä hetkellä ainoastaan Lotus, Forbidden ja Swallow sekä Tera Patrickin Twista inserttejä voi ostaa Suomesta. Loput mallit löytyvät virallisesta verkkokaupasta (Fleshlight-International.eu) joka toimittaa tuotteita myös Suomeen. Itseasiassa kaikki mallit ovat kyseisessä verkkokaupassa edullisempia ja tarjolla on myös muhkeita alennuksia.

Onko homomiehille olemassa omia Fleshlight malleja?

Fleshlight on kehittänyt oman tuotesarjan juuri gay-miehille. Fleshjack-niminen mallisto sisältää vain anaali ja suu inserttejä. Sarjaa laajentava Fleshjack Boys mallisto taas sisältää gay-pornotähtien takapuolista ja huulista kopioiduilla aukoilla varustettuja erikoisinserttejä sekä Fleshlight Super Skin materiaalista valmistettuja penis-kopioita. Koko mallistoa myy Fleshjack-International. Myös joistain suomalaisista seksikaupoista tuotteita jo löytyy.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *