Tenga keinovaginat

Japanissa valmistetut, vuonna 2005 lanseeratut Tenga keinovaginat ovat Fleshlightin ainoita todellisia kilpailijoita. Muunmuassa julkkisten tuen avustuksella tuotteesta tulikin myyntimenestys. Vuoden 2009 aikana Tenga-villitys levisi myös Japanin ulkopuolelle. Pelkkien myyntilukujen perusteella Tengan voisi sanoa olevan jopa suositumpi kuin Fleshlight. Myyntilukuja selittää kuitenkin se että Tenga mallit ovat huokeampia ja suurin osa vielä kertakäyttöisiä. Tenga mallistosta löytyy jo lähemmäs kymmenen erilaista mallia. Ehkä tunnetuin on munan muotoisessa pakkauksessa myytävä Tenga Egg, uusinta uutta taas on keskeltä kahtia puhdistusta varten avautuva Tenga Flip Hole.

Mikä sitten erottaa Tenga keinovaginat tusinatavarasta? Tengan silikoni-elastomeerista valmistetun sisäosan monimutkaisten tekstuurien kehitystyöhön ja aukkojen erilaisten tekstuurien suunnitteluun on käytetty paljon aikaa. Lopputuloksen onnistumisen voi tuntea käytössä. Suosio perustuu kuitenkin enemmän Tengan muotoiluun ja kertakäyttöisyyden etuihin. Kaikki mallit on suunniteltu huomaamattomiksi eli pelkästään ulkoapäin katsomalla tuotosta ei voi tunnistaa seksileluksi.

Isommat Tenga-mallit on suunniteltu antamaan samanlainen alipaine-efekti kuin Flesareissa. Tengat ovat Flip Hole mallia lukuunottamatta kertakäyttöisiä joten käyttöönotto tapahtuu yksinkertaisesti poistamalla korkki ja survaisemalla sisään. Liukastekin toimitetaan valmiiksi tuubin sisällä. Suurin etu eli kertakäyttöisyys on samalla myös Tengan pahin puute. Noin viidentoista euron kappalehinta saattaa pelotella useimmat ostajat muualle. Uudelleenkäyttö on toki mahdollista kondomia käyttämällä mutta valmistaja ei tätä suosittele. Yksi asia mikä kannattaa myös ottaa huomioon on se että Tengat on alunperin suunniteltu aasialaisille joiden peniksen keskipituus on hieman pienempi kuin täällä euroopassa. Joustava materiaali kyllä muotoutuu hieman isommankin peniksen mittoihin mutta jos omistat poikkeuksellisen kookkaan vehkeen niin voi tulla liian ahdasta.

Alta löydät esittelyn kaikista Tenga keinovaginoista. Olemme järjestäneet listan mielestämme paremmuusjärjestykseen.

Fliphole

Tenga Fliphole keinovaginaFliphole on ensimmäinen ja ainut Tenga-malli joka on suunniteltu uudelleenkäytettäväksi. Sen ainutlaatuinen avautuva rakenne mahdollistaa sisäosan perusteellisen puhdistuksen.

Sisäosassa on useita erilaisia, yksityiskohtaisia tekstuureja jotka on suunniteltu imemään viimeisetkin mehut kullistasi. Käytön aikana puristus- ja imuvoimaa on mahdollista säädellä laitteen kyljessä olevien painikkeiden avulla. Meidän mielestämme tämä on ainut varteenotettava kilpailija Fleshlightille ja nettikokemusten perusteella joidenkin mielestä Tenga Flip Hole tuntuu jopa paremmalta!

Muiden Tenga-mallien tapaan tyylikäs Fliphole ei näytä ulkoapäin tekovaginalta. Edullisin Fliphole löytyy Ilopilleri nettikaupasta hintaan 84 euroa. Pakkauksessa on mukana kolme Tenga-liukuvoiteen näytepakkausta.

Tuotetta myyvät Suomessa:
Huippukiva

Deep Throat Cup

Tenga Deep Throat keinovaginaTenga Deep Throat Cup on nimensä mukaisesti suunniteltu suuseksin ystäville. Sen ainutlaatuinen tekstuuri tuntuu käytössä mahtavalta suihinotolta ja joidenkin mielestä jopa päihittää oikean asian. Tunnetta tehostaa alipaineen aikaansaama imu-efekti.

Tämän kertakäyttöisen mallin hinta on Huippukivassa vaivaiset 9.90 euroa. Sisällä on valmiina liukastetta.

Tenga Deep Throatia myyvät:
Huippukiva

Rolling Head Cup

Tenga Rolling Head keinovaginaMuista malleista poiketen Rolling Head mallissa on taipuva keskiosa. Tämän ansiosta voit väännellä, kierrellä ja pumpata sitä masturboidessasi aikaansaaden aivan uudenlaisia tuntemuksia ja nautintoa.

Rolling Head:n hinta on Huippukiva seksikaupassa alle 10 euroa. Mallin sisällä on valmiina liukuvoidetta, tuote on tarkoitettu kertakäyttöiseksi.

Tuotetta myyvät edullisesti:
Huippukiva

Soft Tube Cup

Tenga Soft Tube keinovaginaSoft Tube-mallin erikoisuus on sen pehmeä ulkokuori. Muotoutuvan kuoren ansiosta sitä voi puristella ja painella käytön aikana uudenlaisten tuntemusten aikaansaamiseksi. Sen sanotaan myös tuntuvan realistisemmalta kuin kovakuoriset mallit.

Soft Tube on oiva valinta myös isompikaluisille sillä se joustaa sopivasti mukautuen peniksen kokoon. Tämä malli irtoaa n. kympillä sekä Huippukivasta että Ilopilleristä.

Tuotetta myyvät edullisesti:
Huippukiva

Air Cushion Cup

Tenga Aircushion Cup keinovaginaTenga Air Cushion mallin erikoisuus on sen sisällä olevat 24 ilma-kammiota jotka luovat uskomattoman tarrautuvan tunteen peniksen ympärille.

Mallin hinta Huippukiva verkkokaupassa on 9.90€. Muista lisätä tilaukseesi myös ilmaistuote!

Tätä Tengaa myyvät:
Huippukiva

Tenga Egg

Tenga Egg kertakäyttöinen keinovaginaTämä viattomalta kananmunalta näyttävä paketti kätkee sisäänsä varsin erikoisen tekovaginan. Ensialkuun muna näyttää aivan liian pieneltä tyydyttämään pienintäkään munaa. Käytössä valmistusmateriaali kuitenkin venyy vetäen samalla sisällä olevia kuvioita peniksen ympärillä.

Erilaisia tekstuureja on valittavissa kuusi erilaista. Tämä hittituote sopii oman kivan lisäksi erinomaisesti vaikka hauskaksi lahjaksi. Kappalehinta 12.50€ (vain Sex Shop Finland) ja koko kenno eli kuusi munaa irtoaa viidelläkympillä. Munan sisällä toimitetaan tarvittava liukuvoide.

Tuotetta myyvät edullisesti:
Sex Shop Finland, Huippukiva

Double Hole Cup

Tenga Double Hole keinovaginaDouble Hole mallissa on nimensä mukaisesti kaksi vierekkäistä aukkoa joissa on kummassakin erilainen tekstuuri. Mainospuheissa tätä koitetaan myydä kimppakivasimulaattorina mutta nettikokemuksia lukemalla selviää että toteutus ei ole kovinkaan onnistunut.

Edullisin hinta löytyy jälleen huippukivasta (9.90€) ja tämäkin malli on kertakäyttöinen. Mukana toimitetaan liukkari.

Tuotetta myyvät edullisesti:
Huippukiva

Soft ja Hard -versiot

Lähes kaikista Tenga perusmalleista on jälkeenpäin julkaistu myös soft (pehmeä) ja hard (kova) -versiot. Hard-mallit tarjoavat entistä voimakkaamman imu- ja puristusefektin. Soft mallit taas on pakattu joustavaan koteloon ja niiden sisäosan materiaali on hieman pehmeämpää kuin normaalisti. Hard on hyvä valinta jos peniksesi ei ole kovin herkkä tai kun perusmallit ovat mielestäsi liian löysiä. Soft kannattaa valita jos peniksesi on erittäin herkkä ja perusmallin kyyti tuntuu liian rajulta.

Erikoisversio on saatavissa Deep Throat-, Rolling Head-, Soft Tube- ja Air Cushion-malleista. Soft- ja hard versioista joutuu maksamaan hieman ylimääräistä.

Tenga videoita

Tässä muutama esittelyvideo joista saat paremman käsityksen lelun toiminnasta

Tenga Flip Hole tekovaginan englanninkielinen esittely

Japaninkielinen Tenga Fliphole toimintapätkä (sensuroitu)

Tenga Egg mainospätkä

Alkuperäinen japaninkielinen mainos

Onko sinulla kokemuksia Tenga tekopilluista? Kerro mielipiteesi alla olevaan kommenttikenttään. Voit vastata myös nimettömänä. Huomaa että kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Yksi kommentti

  1. Olen käyttänyt Tenga Flip Holea jo lähes vuoden ahkerasti ja voin suositella. Alipaineefekti on hyvä ja kyrpä saa sellaista hierontaa pehmeistä nystyröistä etten ole ennen kokenut. Olen käyttänyt myös Flasaria, joten eroa kyllä löytyy Tengan hyväksi. Sen verran rajusti olen Tengaa nainut että puolen vuoden kohdalla irtosi sivupidikkeet (muoviset), mutta teipillä ja kumirenkailla saa kotelon kiinni. Sisäpinta ei juurikaan olen kyrvästäni kulunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *