Maailman suosituin miesten masturbointiväline

Fleshlight on Interactive Life Forms (ILF) nimisen yrityksen markkinoima miesten masturbointi väline. Fleshlight on erittäin realistiselta näyttävä ja tuntuva keinovagina. Myöhemmin on esiteltu myös suu- ja peppuversiot sekä gay-miehille oma Fleshjack-mallisto. Sen nimi (suom. ”lihalamppu”) on muunnelma sanasta flashlight joka tarkoittaa suomeksi taskulamppua. Nimitys johtuu Fleshlightin ulkokuoren (kotelo, case) muotoilusta sillä se muistuttaa etäisesti suurta taskulamppua. Näinollen sivullinen ei voi tietää sen käyttötarkoitusta jos vahingossa sen sattuu näkemään.

Nimen lihaa tarkoittava alkuosa viittaa sisäosan (insertti) valmistusmateriaalina käytetyn Real Feel Superskin:n oikeaa ihoa ja lihaa hämmästyttävästi muistuttavaan rakenteeseen. Houkuttelevasti muotoillun aukon sisältä löytyy tiukka mutta peniksen koon mukaan venyvä kanava. Kanavan sisäpintä on täytetty erilaisia penistä hyväillevillä kuvioilla (tekstuuri). Erilaisia tekstuureja on tarjolla useita kymmeniä erilaisia realistisista aina mitä mielikuvituksellisiin fantasia-tekstuureihin. Lisärealismia tarjoaa Fleshlightin sisälle syntyvä alipaine eli imun tunne. Alipaineen voimakkuutta voi säädellä kotelon päässä olevaa korkkia ruuvaamalla.

Fleshlight on maailman myydyin miesten masturbointiväline

Fleshlight on millä tahansa kriteerillä mitattuna maailman myydyin miesten masturbointiväline. Eri malleja on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 4 miljoonaa kappaletta.

Fleshlightin historiaa

Fleshlightin alkuperäinen keksijä ja kehittäjä on amerikkalainen, entinen poliisi Steve Shubin. Tarinan mukaan mies alkoi suunnittelemaan tuotetta kun hänen vaimonsa oli raskaana. Tänä aikana seksin harrastaminen oli poissuljettu vaihtoehto sillä kyseessä oli ”korkean riskin raskaus” joten asialle piti tehdä jotain. Alunperin mies lähti kehittämään koko naisen vartalon käsittävää lelua mutta tajusi nopeasti että sellaisen myyminen olisi paljon vaikeampaa kuin pienikokoisen ja huomaamattoman tuotteen. Kaikki ”ylimääräinen” karsittiin pois ja valmistusmateriaali suunniteltiin yhdessä Hollywood-maskeeraajien ja erikoisefektisuunnittelijoiden kanssa. Patentti keksinnöstä myönnettiin vuonna 1998. Patenttia haettiin nimellä ”laite hienovaraiseen sperman keräykseen”. Sen sanottiin myös olevan turvallisempi vaihtoehto oikealla seksille sillä sukupuolitautien tai ei-toivotun raskauden riskiä ei ole.

Valmistusmateriaalit

Kaikki Fleshlightin osat on valmistettu lääke- ja elintarviketasoisista materiaaleista. Sisäosan Real Feel Super Skin valmistusmateriaali ei siis ole tavallista lateksia, silikonia tai muovia. Valmistaja kertoo insertin materiaalin olevan patentilla suojattua salaista yhdistettä. Oikein hoidettuna materiaali kestää jopa kymmeniä vuosia. Ainut selkeä rajoite on että sen kanssa ei voi käyttää öljypohjaisia liukuvoiteita eikä pesuun voi käyttää saippuaa. Nämä saattavat vahingoittaa materiaalia pysyvästi. Yksikään virallinen Fleshlight-tuote ei sisällä ftalaatteja.

Miksi valita Fleshlight masturbointivälineeksi?

  1. Mikään muu masturbointiväline ei pääse yhtä lähelle oikeaa asiaa. Fleshlightin pehmeä, muovautuva, ei-tärisevä Real Feel Super Skin on suunniteltu antamaan realistisin seksisimulaatio joka koskaan on koettu.
  2. Sinä määräät. Sinä päätät koska, missä ja miten saat. Fleshlightilla ei ole koskaan päänsärkyjä, se ei valita, ei ole mustasukkainen eikä taatusti ikinä väsy ennen sinua.
  3. Paranna seksuaalista kestävyyttäsi ja suorituksiasi. Olit sitten noviisi tai todellinen pelimies, Fleshlightin avulla voit testata taitosi, harjoitella uusia tekniikoita ja pitempää kestoa.
  4. Harrasta huoletonta seksiä. Fleshlightin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia sukupuolitaudeista tai ei-toivotuista raskauksista.
  5. Elinikäistä nautintoa. Oikeanlaisella käytöllä ja huollolla Fleshlight keinovagina kestää jopa koko elinikäsi.

Katso miten hankit oman Fleshlight keinovaginan jopa 50% edullisemmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *