Fleshlightin puhdistus

Käytön jälkeen Fleshlight tulee aina pestä huolellisesti. Käytä pesemiseen vain pelkkää lämmintä vettä. Saippuat saattavat vahingoittaa herkkää materiaalia.

Puhdistus tapahtuu poistamalla insertti kotelosta ja ensin valuttamalla runsaasti vettä sen läpi. Tämän jälkeen voit vielä kääntää insertin ympäri ja hangata sisäpintaa runsaasti vettä käyttäen. Jälkimmäistä menetelmää valmistaja ei suosittele mutta materiaali kestää kyllä rankempankin kohtelun. Huuhtele lopuksi vielä Fleshlight kotelo jos tarpeellista.

Ravistele kaikki irti lähtevä vesi pois huolellisesti ja anna insertin kuivua hyvin tuuletetussa paikassa. Paras paikka on ikkunan tai tuulettimen läheisyydessä . Jos haluat kuivata insertin nopeasti niin voit sujauttaa sen läpi ohuen pyyhkeen muutamia kertoja.

Renewing Powder pitää Fleshlightin "ihon" silkinpehmeänäJos haluat säilyttää Fleshlight ”ihon” silkinpehmeän olemuksen niin voit käsitellä sen maissitärkkelyksellä (engl. cornstarch) kuivumisen jälkeen. Levitä tärkkelystä kauttaaltaan tasainen kerros koko inserttiin. Tähän operaation voi käyttää kaupasta saatavaa Maizena-maissitärkkelystä tai Fleshlightin itse myymää Fleshlight Renewing Powder jauhetta. Perunajauhoa tai vauvapulveria ei suositella!

Jos insertin sisä- tai ulkopinnalle muodostuu tummia täpliä tai muuten haluat suorittaa perusteellisemman puhdistuksen niin suositeltu puhdistusaine on  isopropyylialkoholi. 70-90% liuos on ihanteellisin. Tummia täpliä saattaa syntyä jos inserttiä säilötään pitkiä aikoja kosteana, erityisesti vaaka-asennossa.

Fleshlightin oikeaoppinen säilytys

Fleshlight insertti tulisi aina säilyttää omassa kotelossaan jos sitä ei käytetä pitkään aikaa (todennäköisesti ei tule tapahtumaan!). Muista kuitenkin tarkistaa että sisäosa on täysin kuivunut ennen säilömistä. Jos olet pakotettu säilömään Fleshlightin kosteana, muista vähintään jättää korkki molemmista päistä raolleen ja jätä kotelo pystyasentoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *