Kondomishophttp://www.kondomishop.fi/SurkeaHuonoKeskivertoHyväTäydellinen (12 ääntä)
Ladataan...

Suomen halvin kondomi kauppa Kondomishop

Paras kondomikauppa

Kondomishop.fi (Winyol Healtcare Ltd) on koko skandinaviassa toimiva kondomikauppa. Kokemuksia asiakkaiden tarpeista ja toiveista on siis kerätty jo ennen suomeen laajentamista. Kaupan tavoite on toimittaa huomaamattomasti suoraan asiakkaan kotiin netin halvimmat kondomit. Hintavertailumme perusteella kyseessä todellakin on halvin merkkikondomeja myyvä suomenkielinen verkkokauppa.

Edullisten hintojen lisäksi kaupan etuja ovat hyvä pakkauskoko- ja tuotevalikoima. Lähes kaikkia kondomeja voi tilata myös yhden kappaleen jos haluat kokeilla sitä ennen isomman erän tilaamista. Hinta on luonnollisesti vieläkin halvempi kun ostat isomman pakkauksen kerralla. Suurimmissa tukkupakkauksissa on 100 tai 144 kondomia ja niissä yhden kondomin hinta on edullisimmillaan vain 0.30€. Kondomeja löytyy yhteensä 17 eri valmistajalta ja tuotteet on jaettu myös näppärästi kategorioihin mm. ominaisuuksien, koon, paksuuden. pituuden, leveyden, värin ja maun mukaan.

Muiden jatkuvasti vaihtuvien tarjousten lisäksi uusille asiakkaille on tällä hetkellä erikoistarjous jossa avaamalla asiakastilin saat 10kpl Pasante Regular kondomeja yhteensä 10 sentillä (0.10€). Kuulostaako uskomattomalta? Totta se on, tarjoustuotteen tilaaminen ei sido sinua minkäänlaisiin jatkotilauksiin tms.

Kondomishopin valikoima

Jos etsit netin parasta ja edullisinta kondomivalikoimaa niin olet juuri löytänyt sen! Kondomishopista löydät mm.

  • Kondomit – 17 valmistajan ja lähes 200 merkin valikoimasta löytyy varmasti paras kondomi jokaiselle
  • Liukuvoiteet – Kondomien kaveriksi voit valita liukuvoiteen n. 10 suositun tuotteen valikoimasta
  • Lisää mieskuntoa – Penisrenkaat ja laukeamista viivyttävät voiteet

Tuotemerkkejä verkkokaupassa ovat Amor, Billy Boy, Condomi, Durex, EXS, Gay Safe, Love Light, Manix, Mates, My Size, Pasante, Pjur, Playboy, RFSU, Soft, Sultan ja Worlds Best.

Toimitus- ja maksutavat

Toimituskulut ovat ilmaiset kun ostat vähintään 10€ arvosta kerrallaan. Alle 10€ tilauksiin lisätään 2.99€ postikulut. Kaikki lähetykset pakataan niin että kukaan ei voi arvata mitä paketti sisältää tai kuka sen on lähettänyt. Vialliset tuotteet voi palauttaa 14 päivän sisällä lähetyksestä. Ennen kello 17.00 jätetyt tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana jolloin toimitusaika on parhaimmillaan vain 2 arkipäivää.

Maksutapoina käyvät luottokortit, Visa Electron ja Paypal.

TILAA HALVIMMAT KONDOMIT TÄSTÄ >>

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiMyymälä(t)Aukioloajat
info@kondomishop.fiEi ole24/7 (verkossa)

Onko sinulla kokemuksia Kondomishop.fi nettikaupasta? Kerro omat laatu, valikoima, hinta, toimitusaika ja asiakaspalvelu -mielipiteesi alla olevaan kommenttikenttään tai arvioi kokonaisuus kertomalla arvosanasi sivun ylälaidassa.

Yksi kommentti

  1. Tilasin tuolta ja kondomit ärsytti ihoa makuesanssin vuoksi jota ei varotettu mitenkään. Kondomishop pyysi toimittamaan ne omalla kustannuksella turkittavaksi Ruotsiin!!!! Huonoa palvelua 👎🏻 huono maku jäi makukondomeist

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *