Stamina Training Unit Fleshlight insertti

Stamina Training Unit (STU) Fleshlight

Stamina Training Unit on suunniteltu oikean yhdynnän harjoitteluun ja ejakulaation hallinnan kehittämiseen. Harjoittelulla pitäisi siis pystyä hallitsemaan ennenaikainen siemensyöksy ja saavuttaa lopulta parempi erektio. STU:n tekstuuri tarjoaa ultraintensiivisen tuntuman ja orgasmi on mahdollista saavuttaa erittäin nopeasti. Idea onkin opetella hillitsemään itsensä ennen siemensyöksyä.

Tekstuuri muodostuu kookkaista nyppylöistä jotka eivät hellitä otettaan missään vaiheessa kanavaa. Tämän seurauksena penis herkistyy sitä enemmän mitä lähemmäs orgasmia tullaan. Valmistajan mielestä tekstuuri on niin ainutlaatuinen ja intensiivinen että se päätettiin asettaa aivan omaan kategoriaansa ja pakattiin kultaiseen erikoisversio Fleshlight-koteloon. STU on valittu useissa äänestyksissä ja foorumikeskusteluissa parhaaksi insertiksi ja se sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin panomiehelle.

Arvioi tämä insertti:SurkeaHuonoKeskivertoHyväTäydellinen (59 ääntä)
Ladataan...
Tuotesarja:Stamina Training Unit
Aukon muotoilu:Vagina tai anal
Hintaluokka:3 (1 = halvin – 5 = kallein)
Ostopaikat:Fleshlight-International
HotLips
Kaalimato
Huippukiva
Sex Shop Finland
Lempilelu
Tarkista myös kauppojen tarjouskampanjat ja alennuskoodit täältä

Oletko kokeillut tätä Fleshlight inserttiä? Jätä oma arvosanasi ja kerro kokemuksiasi. Voit vastata myös nimettömänä. Huomaa että kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *