Fleshlight hinta ja tuotekehitys

Fleslight ei ole vain sattumalta maailman myydyin ja kehutuin miesten masturbointiväline. Sen realistiselta tuntuva Real Feel Superskin valmistusmateriaali tuntuu hämmästyttävän paljon oikealta lihalta ja iholta. Erilaiset vaginan tuntua simuloivat insertit ovat pitkän kehitystyön tulosta. Tämän takia Fleshlightilla ei ole markkinoilla varsinaisia kilpailijoita. Ainoastaan heikompilaatuisia kopioita ja jäljitelmiä. Kalleimmillaan sataa euroa lähentelevät hinnat saattavat kuulostaa kovilta mutta ottaen huomioon että laite on käytännössä ikuinen oikein huollettuna, saat varmasti rahallesi vastinetta. Edullisimpien mallien (Sex in a Can -sarja) hinnat lähtevät jo reilusta neljästäkympistä ylöspäin joten jo pikkurahallakin voi saada aidon Fleshlight-keinovaginan.

Edullisia Fleslight kauppoja

Kaikkein huonoin vaihtoehto on marssia suoraan kivijalkaliikkeeseen ostoksille. Vaikka säästätkin postikulut, Fleslaitin saa netistä huomattavasti edullisemmin ja valikoimat ovat ylivoimaiset. Tässä suosittelemamme edulliset ostopaikat:

  • Fleshlight-International – Jos englanninkielisen kaupan käyttö ei tuota sinulle ongelmia niin ylivoimaisesti halvin vaihtoehto on Fleshlight-International. Tämä on virallisen jälleenmyyjän (Fleshlight.com) eurooppalainen putiikki joka toimittaa ostokset myös suomeen alle viikossa. Yli 80€ tilaukset vieläpä ilman postikuluja. Lue täältä lisätietoa Fleshlight tarjouksista ja jopa -20% alennuskoodeista.
  • HotLips – Kohtalainen valikoima eri malleja edullisesti. Yli 80€ tilauksiin ilmaiset postikulut ja kaikista tilauksista automaattinen prosenttimääräinen alennus tilausmäärän mukaan.
  • Kaalimato – Suomen laajin valikoima Fleshlight tekopilluja, hintataso keskitasoa. Luotettava, nopea ja huomaamaton toimitus. Yli 80€ tilauksiin ilmainen postitus (normaalihinta 6 euroa).
  • Huippukiva – Suomen edullisimmat Fleshlightit myy Huippukiva. Fleshlighteille toimituskulut aina 0€ (alle 30€ tilauksille 4,95€). Lisäksi voit valita yhden ilmaistuotteen kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin (arvo jopa 40€).
  • Sex Shop Finland – Keskinkertainen valikoima ja hintataso. Postikulut 6€ ostit kuinka monta tuotetta tahansa.
  • Pornokauppa.fi – Suppea valikoima mutta edulliset hinnat ja postitus.

Kaikki kaupat toimittavat Fleshlight tilauksen huomaamattomasti, kukaan ei voi pakettia katsomalla tietää sen sisältöä. Kaupoista saat lisätietoa esittelysivuilta joille pääset seksikauppavertailusta.

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *