Seksilelu tarjouskampanjat ja alennuskoodit

Tässä kaikki tämänhetkiset alennuskampanjat ja -koodit suomalaisiin ja ulkomaalaisiin seksivälinekauppoihin. Nyt voit siis tilata seksilelut vielä edullisemmin suoraan netistä. Osa kampanjoista on voimassa vain rajoitetun ajan joten hyödynnä ne ennen kuin on liian myöhäistä! Olemme valinneet tähän vain tarjouksia jotka eivät edellytä jatkotilauksia eivätkä muutenkaan sido sinua pidempään asiakkuuteen.

Huippukivan toimitus ja tuotetarjoukset

Huippukiva on luotettava Suomalainen seksilelukauppa netissä. Huippukivan tämänhetkiset alennukset ovat:

 • Ilmainen seksilelu – Vapaavalintainen ilmainen seksilelu joka tilauksen yhteydessä. Jos tilaat pelkän ilmaistuotteen niin maksat vain toimituskulut 4,95€
 • Yli 30€ tilauksiin ilmainen toimitus – Eli kun tilaat yli 30€ tuotteen niin saat yhden ilmaisen seksilelun ja ilmaiset toimituskulut.

KATSO ILMAISTUOTEVALIKOIMA TÄSTÄ >>

10 Kondomia 10 sentillä Kondomishopista

Kondomishop tarjoaa uusille asiakkaille (vain ensimmäisen tilauksen yhteydessä) 10kpl Pasante Regular kondomeja vain 0.10€ yhteishintaan. Kun ostat samalla kertaa vähintään kympin edestä muita edullisia kondomeja niin saat lisäksi postituksen ilmaiseksi!

TILAA KONDOMIT TÄSTÄ >>

Fleshlight-International:n -20% Fleshlight alennuskoodi

Netin edullisin Fleshlight tekopillukauppa. Toimitus EU:sta suomeen huomaamattomasti jopa viikossa. Huippuhalpojen hintojen lisäksi voimassa seuraavat kampanjat:

 • Alennuskoodi: BRAZZERS (20% alennus kaikista tuotteista, voi yhdistää muihin tarjouksiin!)
 • Menage a Trois kampanja – Valitse kaksi Fleshlight Girls mallia ja saat kaupanpäälle kaksi signeerattua kuvaa ja liukuvoiteen hintaan vain 111,95€. Toimituskulut ilmaiseksi.
 • Fleshlight Girls All Ways setti – Valitse kolme saman tytön inserttiä niin saat 49,95€ alennuksen. Toimituskulut ilmaiseksi.
 • Osta kaksi alkuperäisen malliston inserttiä ja saat kolmannen kaupanpäälle – Myös tähän tulee automaattisesti ilmaiset toimituskulut.

HYÖDYNNÄ FLESHLIGHT TARJOUKSET >>

Fleshjack-International:n -10% alennuskoodi

Fleshjack on homomiehille suunnattu versio Fleshlightistä. Aina edullisimman hinnan ja ylivoimaisen valikoiman löydät virallisesta Fleshjack-International verkkokaupasta.

 • Alennuskoodi: Manhunt (10% alennus kaikista tuotteista)
 • Juuri nyt kaikki Fleshlight Boys mallit tarjoushintaan

OSTA FLESHJACK HALVALLA >>

Kaalimato tilaukset ilman toimituskuluja

Kaalimato on yksi Suomen suosituimmista ja luotetuimmista seksikaupoista. Toimitukset aina huomaamattomasti ja nopeasti.

 • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin – Tilaa seksileluja tai muita seksivälineitä yli 80 eurolla ja postikulut ovat ilmaiset

TILAA SEKSILELUT ILMAN POSTIKULUJA >>

Euroclubista ilmainen toimitus

Euroclub on huikealla valikoimalla varustettu seksivälinekauppa.

 • Yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus – Tilaa seksileluja yli 50 eurolla ja postikulut tulevat kaupanpäälle

HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUS >>

Kumiukosta kondomit aina toimituskuluitta

Kumiukko on yksi suurimmista pelkästään kondomeihin keskittyvistä verkkokaupoista Suomessa. Tilaa kondomit nopeasti ja huomaamattomasti.

 • Aina ilmaiset toimituskulut! -Tilaa mitä tahansa, kuinka paljon tahansa saat aina toimituksen ilmaiseksi

KONDOMIT NETISTÄ ILMAN TOIMITUSKULUJA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *